pumpehuset presents
Byhaven: This Recording Company præsenterer

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________LEW
Sanger og guitarist, Sara Lewis Sørensen, har med projektet LEW skabt et knitrende mørkt industrial og alternative rock-præget univers. Hun var i 2016 aktuel med debutalbummet Black Feathers, der blev taget vel imod i både ind- og udland, hvor blandt andet Gaffa skrev: : ”Det er et tilrøget dunkelt og dystert univers – ikke mindst ved teksterne, der inciterende kredser om (for)tab(else) og fortvivlelse, men også livsforandringer og nøgne iagttagelser – og konstant får man følelsen af hengiven og følelsesladet indlevelse ved hendes smukke stemme”. LEW er ude med nyt materiale til september, og er i et fornemt selskab af musikere både i studiet og på scenen.

The Bowdashes
Med kvindelig urkraft, insisterende trommer, hæs western-guitar og forvrænget harpe har The
Bowdashes lagt spillesteder ned, fra Berlin til Thy. Duoen spiller støvet ørkenpunk ala en Quentin Tarantino-film og består af Linn Holm (vokal, guitar) og Nana Nørgaard (vokal, keys, harpe). Debut-EP'en 'Marrow' blev vel modtaget i ind- og udland, men bandet er allerede tilbage i studiet. The Bowdashes har ligeledes bevist sig som et stærkt live-act, og har tidligere varmet op for 90'erne ikonerne Garbage og danske Velvet Volume, og været på mini-tour med bl.a. ONBC og Nelson Can. Live akkompagneres de af Mathias Berthelsen (The Entrepreneurs) på trommer.

Blue Demon
Blue Demon forener stærk sangskrivning med et dystert nattelivs-univers. Med aner i rocken og 80'er-vibes, og bas der ryster i mellemgulvet og får hårene til at rejse sig, skaber duoen en lyd af passion og ungdom for fuld udblæsning. Den københavnske søskendeduo består af Maria Viskinde (vokal), også kendt under navnet Maria Viskonti, og Jakob Viskinde (guitar og synthesizers), tidligere frontfigur i The Amaranths. Live ledsages de af et ultra stramt-spillende band, bestående af Mia Olsen (Wonderland) på trommer, Thomas Fagerlund (The Kissaway Trail) på guitar og Nicco Chimera (The Awesomes Welles, Bleach Blondes) på bas. Blue Demon genudgav i 2017 singlen 'Hollywood' og den dertilhørende debut-EP Sphere of Rock'n'Roll. Singlen har blandt andet medvirket på New Nordic Indies 'New Nordic Friday' playliste, og bandet har allerede spillet en række succesfulde koncerter i undergrunden af København og Berlin, blandt andet som support for Cults.


14 Sep 2018
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>