pumpehuset presents
Byhaven: Tambourhinoceros præsenterer EXEC + Sunx

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________EXEC
EXEC er et pseudonym for den danske sanger, sangskriver og producer Troels Abrahamsen, der ligeledes er forsanger i VETO. Tilbage i 2013 satte Troels sig ved klaveret derhjemme. Efter at have skrevet musik på computeren med succes i flere år, havde han en stor trang til at skifte metode i sin sangskrivning.

Musikken er inspireret af den nordiske salmetraditions harmonier og strukturer, men modsat samletraditionen er EXECs tekster uden religiøs overbygning, og er i stedet dybt personlige opløsningsberetninger. Troels synger fabelagtigt og presser sin stemme ud i afkrogene, hvor den får lov til at udfolde sig i nye emotionelle, klanglige og dynamiske områder.
Det er to år siden, at EXEC udgav sit debutalbum ‘The Limber Real’.

Sunx
Tambourhinoceros har endnu en gang forelsket sig i et fuldkomment ubeskrevet blad på den danske scene. Navnet er Sunx, koncerten i Byhaven er projektets debutkoncert. Sunx spiller alternativ popmusik med et strejf af klassisk amerikansk sangskrivning.


1 Sep 2018
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>