pumpehuset presents
Byhaven: AGGi DiX + JEREMYTROY

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

AGGi DiX
Med en moderne tilgang til hiphop og neo-soul formår AGGi DiX at blande stærke melodier med forfriskende bouncy rap, der passer perfekt til moderne beats. Det er ikke lang tid siden, hun startede sin musikkarriere, men har allerede modtager masser af hyldest. Med sin visuelle EP, lavet i samarbejde med videokunstneren Yoandry Gonzalez med præmiere på Bands of Tomorrow, har han allerede skabt sig et navn. Til trods for en relativ kort tid som musiker fik hendes seneste single ”Mood” præmiere i Gilles Petersons program på BBC 6 og har fået airplay på Worldwide FM, Pinãta Radio, P3 og P6 Beat.

Ethvert træk i 2020 har ledt op til AGGi DiXs debut-EP ”Simmer”, der udkom 7. januar 2021. Foruden de hoveder, hun har vendt med sin EP, er hun også en del af det nyetablerede aarhusianske musikkollektiv The Secret Life of Trees, der foruden AGGi DiX også tæller Josephin Bovién, Julie Pavon, Yellow Spoon og JEREMYTROY.

JEREMYTROY
21-årige JEREMYTROY has markeret sig i den danske musikundergrund i nogle år med overvældende og energiske live performances. Han har allerede bevist sit værd på den danske scene gennem optrædener på Grimfest, hvor han supportede Ravi Kuma og før det som support for amerikanske Kota The Friend.

Alt hans musik er selvproduceret og udforsker de eksperimentelle dybder i hiphoppen blandet med atmosfæriske og komplekse elektroniske subgenrer. Med kombinationen af disse elementer skaber JEREMYTROY sin egen unikke stil. Sammen med trommeslageren Jakob De Place, bassisten Philip Akrofi og pianist Viggo Brandholm Jensen har Jeremy været i øvelokalet for at brygge nye musikalske stilarter, som han er klar til at erobre den danske jazzscene med.
7 May 2021
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>