PUMPEHUSET and Live Nation presents
BUSH

Et af de mest succesrige rockbands fra 90’erne gæster Pumpehuset 3. oktober. Kom med til en aften med effektive medrivende riffs og ørehængeromkvæd!

Bush er et engelsk rockband fra London, startet i 1992 der fik stor succes med udgivelsen af deres debutalbum Sixteen Stone 1994. Albummet gik 6 gange multi-platin. De endte med at blive en af de største kommercielle rockbands i 90’erne og solgte bl.a. over 10 millioner plader i USA, hvor bandet klart var mest populære.

Bush har haft en lang række top ti singler på Billboards rock lister og et album nåede 1. pladsen: Razorblade Suitcase. Seneste album, Black And White Rainbows er udkommet marts i år. Dette er bandets 7. album.

I dag repræsenterer Bush et band, der holder fast i deres stil. Den grunge inspirerede lyd er bevaret og er blevet en del af deres identitet.

Support: RavenEye

Den britiske power-rock trio RavenEye blev dannet i 2014 af den award-vindende guitarist og sanger Oli Brown sammen med bassist Aaron Spiers og tommeslager Adam Breeze. De er netop nu aktuelle med debutalbummet Nova.

 
3 Oct 2017
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price incl. fee
355 DKK