pumpehuset presents
Buraka Som Sistema LIVE
Alo Wala

Sidste gang Buraka Som Sistema besøgte Pumpehuset endte det i smadderfest til klokken fem med publikum og gruppen selv samlet på rygeterrassen. Lørdag den 11. oktober gentages succesen, når M.I.A. og Diplos yndlings lydsystem vender tilbage til Pumpehuset for at give endnu en lektion i kompromisløs, bastung, sveddryppende karnevalsskørhed.

Buraka Som Sistema har ikke ligget på den lade side, siden de sidste år besøgte Pumpehuset med koncert og fremvisning af dokumentaren ‘Off the Beaten Track’. Mellem liveoptrædender, dj-sets og soloprojekter har de gennem foråret arbejdet på højtryk med deres fjerde album Buraka, som gruppen, fulgt op af megahittet ‘Stoopid’, smider på gaden den 8. september. I løbet af sommeren har de portugisiske energibomber turneret verden tynd med deres legendariske liveshow. Det har blandt andet bragt dem forbi festivaler som Pukkelpop i Belgien, Splendour in the Grass i Australien, Optimus Alive i Portugal, Sonar i Barcelona og til september også alle baselskeres ynglingsfestival: Outlook i Kroatien.

Forvent altså et velopvarmet Buraka Som Sistema, der i fuldt band-setup indtager Pumpehuset og i et mix af hårde beats, progressiv kuduro og et sveddryppende sceneshow, sætter gang i festen med et farvestrålende liveshow!

Aftenens support leveres af danske Alo Wala, der består af den Chicago-fødte rapper Shivani Ahlowalia, samt Copyflex og Julius Sylvest fra Copia Doble Systema. Den københavnske gruppe har netop færdiggjort deres debutalbum, der til oktober udkommer på Buraka Som Sistemas toneangivende pladeselskab Enchufada, og som med alt sikkerhed også bliver luftet denne aften.
11 Oct 2014
Doors open
21.00
Show start
22.00
Price
150 Kr. + gebyr
Alo Wala
Placeholder image
?>