PUMPEHUSET og Red Bull Music Academy og CPH:DOX Præsenterer
CPH:DOX x RBMA: Buraka Som Sistema vs. 'Off the Beaten Track'

FÅ RYSTET RØVEN GODT OG GRUNDIGT NÅR DE FARVERIGE ENERGIBOMBER FRA BURAKA SOM SISTEMA INDTAGER PUMPEHUSET PÅ LÆRRED OG LIVE MED FULDT BAND!


'Everytime I have to go on after these guys, I get scared, 'cause their shows are always sick!'. Sådan indrømmer Benga i aftenens film, 'Off the Beaten Track', om de farvestrålende energibomber fra Buraka Som Sistema. Så der er noget at glæde sig til, når de hårdtpumpende festkatalysatorer efter filmvisningen om dem indtager Pumpehuset i fuldt band-setup og sætter gang i festen med et farvestrålende live-show! Koncerten byder på et mix af hårde beats, progressiv kuduro fra Angolas slumkvarterer og et sveddryppende sceneshow.

Men inden du kan afprøve dine bedste dancemoves til Buraka Som Sistemas kompromisløse og bastunge fusion af musik fra alle verdenshjørner, varmer vi op med filmen 'Off the Beaten Track'. Dokumentaren giver et indblik i det portugisiske lydsystems kreative proces og følger dem gennem et år, hvor de udforsker flere kontinenters afkroge i jagten på nye, spændende, originale beats og inspiration til deres kommende album. Så find dine vildeste dancemoves frem og vær med til at løfte taget, når de altid sprudlende Buraka Som Sistema fyrer op for festen - både på det store lærred og scenen i Pumpehuset!

Denne aften er en del af CPH:DOX koncertrækken AUDIO:VISUALS, hvor musik forenes med visuel kunst eller film.

Aftenen arrangeres i samarbejde med Red Bull Music Academy.
13 Nov 2013
Doors open
20:00
Show start
Price
180 Kr. + gebyr
?>