PUMPEHUSET og Red Bull Music Academy Præsenterer
Branko Control EP Tour
Yadi + Copia Doble Systema & Alo Wala + Eloq + Benal + Albert

Red Bull Music Academy præsenterer med stolthed Branko’s Control EP tour i Pumpehuset fredag den 25. april. Forvent forårsstemning og masser af baslir i luften når en af bannerførerne indenfor den tropiske basmusik i selskab med udvalgte kunstnere, ELOQ og Yadi samt support fra Copia Doble Systema & Alo Wala, Benal og Albert, fyrer op i Pumpehuset.

Academy alumne João Barbosa aka Branko er medstifer og producer i famøse Buraka Som Sistema og en sand musikalsk globetrotter, og en væsentlig kilde til det man med samlet udtryk kalder ‘global clubmusic’. João kører også sit Enchifada label som har udgivet navne som Schlacthofbronx og Toy Selectah og han er kendt for at sammenkoge sit eget brand af elektronisk riot musik under aliaset Branko - det er lyden af den meget levende og eksperimenterende scene i Lissabon.

Når Branko ikke spiller på klub eller festival, støver han interessant musik op fra små og mindre kendte steder rundt om i verden. Ét af de steder, som har vakt hans nysgerrighed er København, hvor han har mødt ELOQ som han nu har et fast samarbejde kørende med. ELOQ havde han også med i Red Bull-studiet, sammen med et udvalg af den urbane scenes skarpeste sangerinder: Linkoban, Kinck og Alex Rita fra Okapii.

Denne aften er også en fejring af Brankos EP, ‘Control’, som han udgiver den 7. april. På EP’en finder man bl.a. nummeret ¨Dirty Works’ som er produceret med ELOQ, og som allerede er testet positivt på dansegulve fra Reykjavik til London og København.

Der er lagt op til tung og tropisk bas og masser af forår i luften, når Red Bull Music Academy inviterer Branko med venner til København. Den norsk, engelsk, algeriske Yadi har haft en betydelig indflydelse på ‘Control’ EP’en og spiller og med Branko til koncerten. Det samme gør dansk hip hop undergrunds fornyere, Benal og Albert mens vores bedste, lokale kuduru act Copia Doble Systema er teamet op med deres faste musikalske makker, den indisk amerikanske sangerinde/musiker Alo Wala.
25 Apr 2014
Doors open
21.00
Show start
22.00
Price
60 inkl. gebyr Kr.
Yadi
Placeholder image
Copia Doble Systema & Alo Wala
Placeholder image
Eloq
Placeholder image
Benal
Placeholder image
Albert
Placeholder image
?>