PUMPEHUSET og ICO Concerts Præsenterer
Booka Shade feat. Craig Walker
Lou Van

Booka Shade, som består af Walter Merziger og Arno Kammermeier, er veteraner på den tyske techno-scene. Som de selv formulerer det, er de kommet langt, siden de spillede på barer i USA for folk iklædt cowboyhatte, som troede, de var fra en anden verden.

Gennem karrieren har Booka Shade spillet på en lang række af de største klubber og festivaler verden over. Deres mest succesfulde album, gennembruddet "Movements", udkom i 2006, og sidste år blev jubilæet markeret med et re-release af pladen, som talte remixes af blandt andre Nils Frahm og M.A.N.D.Y.

Den tyske duo understreger, at genudgivelsen ikke skal ses som en nostalgisk længsel, men som et nyt kapitel i den konstante udvikling af albummets eget liv. Og i år er de da også klar med deres første album i fire år, som får titlen, "Galvany Street".

Til foråret gælder det Danmark, hvor Booka Shade gæster københavnske Pumpehuset for at optræde for deres danseglade danske fans. Og det bliver med garanti et stærkt genhør med tyskerne, der ikke har gæster landet i årevis.
3 May 2017
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price incl. fee
240 Kr.
Lou Van
Placeholder image
?>