PUMPEHUSET og Colossal Booking Præsenterer
BIG|BRAVE

Den 27. april 2022 indtages Pumpehuset af den minimalistisk eksperimenterende trio BIG|BRAVE med en solid mur bygget af tung støj. Fågelle spiller support

Det første frø til BIG|BRAVE blev plantet i 2012, uden noget andet formal end at eksperimentere med de instrumenter, som Robin Wattie og Mathieu Ball lige havde ved hånden. De to begyndte således at skrive underspillede ambient-minimalistiske folksange sammen. Da deres ven Louis Alexandre Beauregard sluttede sig til på trommer (Beauregard forlod dog bandet igen i 2018) var målet stadig at spille så afslappet som muligt. Efter en episode, hvor Watties akustiske guitar gik i stykker og den blev udskiftet med en elektrisk, blev en større lyd en naturlig del af bandet sammen med deres fine fornemmelse for det tyste og minimale.

Efter selvudgivelsen af ”Feral Verdure” i 2014 varmede BIG|BRAVE op for både Thee Silver Mt. Zion og Godspeed! You Black Emperor. Siden har de fundet deres hjem på pladeselskabet Southern Lord, hvor de senest udgav pladen VITAL i 2021. På VITAL tager frontkvinden Robin Wattie favntag med identitet og race og lyden er som man kender den hos bandet buldrende tung og altknusende, mens der i infernoet er små åndehuller af næsten-stilhed.

Med på touren er også svenske Fågelle, som åbner aftenen med kraftfuld noisepop.
27 Apr 2022
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
170 Kr. + gebyr
?>