PUMPEHUSET and PDH Music presents
Betty Bass + Daniel Schulz

Efter en lang række singler og et album lige om hjørnet er det på tide, at Betty Bass møder sit voksende publikum.

Med over en million-streams på Spotify og tilstedeværelse på den officielle Airplay Top-20 liste ligner sangerinden en succes. Og det er da heller ikke tilfældigt. Med sin uovertrufne teknik, varme luftige tone, laid back rytmik og internationale klang lægger Betty sig nemlig helt i front på den danske soul-scene: ’’Jeg glæder mig helt vildt til at spille live, så enkelt kan det siges! Det bliver en kæmpe oplevelse, og vi har selvfølgelig en masse nye sange med på scenen,’’ siger Betty.

Den 24-årige sangerindes naturlige skønhed slår nemlig igennem på alle områder: I hendes sind, i hendes tilgang og ikke mindst i hendes fantastiske klang. Troværdigheden er i top, historierne bliver ægte. Man kan mærke hende. Hun er på samme tid vedkommende, varm og kærlig, men også dragende med en lille, underliggende smerte. Hendes afrikanske rødder er en vigtig del af hendes selvforståelse, og det er derfor helt naturligt, at det er i soul-musikken, at Betty finder sit univers.

NB! Billetter købt til den oprindelige koncert på VEGA gælder også til denne koncert.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
12 Nov 2020
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
123 Kr. + gebyr
?>