Pumpehuset and Killtown Bookings presents
Bell Witch

De fænomenale doom-specialister Bell Witch fra Seattle sætter den 4. april tempoet helt ned i Pumpehusets sort sal.

Bell Witch’ har altid været omgærdet af døden, både i deres tekster, men i den grad også i det musikalske udtryk, der passende kan få mærkatet begravelsesdoom - eller snarere spøgelselsdoom, da bandets navn referer til en poltergeist-fortælling fra amerikansk folklore . Med kun bas, trommer og vokal mestrer duoen den slæbende dødsdoom med tyste bølgedale og langsomt snigende eksplosioner af knugende mørke.

Det har de gjort siden debuten “Longing” fra 2012, og deres seneste plade “Mirror Reaper” er et mindre mesterværk. Pladen består af ét enkelt nummer på små 83 minutter, der fuldstændig fucker med tidsfornemmelsen gennem langstrakte, åbne og ceremonielle lydflader, der - uden man opdager det - glider over i dæmoniske, altoverskyggende mørkemeditationer med kælderdybe vokaler. Med “Mirror Reaper” spiller Bell Witch sig ind på det legendeterritorie, som Sleep erobrede med deres banebrydende et-nummer-album “Dopesmoker” fra 1996.

I 2016 kom døden desværre lidt for tæt på bandet, da tidligere trommeslager og vokalist Adrien Guerra pludseligt døde. Det har sat sit aftryk på Bell Witch’ nye plade “Mirror Reaper”, der på sin vis er en hyldest til afdøde Guerra.

Supporten på aftenen kommer fra det franske doomband Monarch, der er aktuelle med pladen 'Never Forever', udgivet af Profound Lore.
4 Apr 2018
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
150 Kr. + gebyr
?>