pumpehuset presents
Balkan Beats & Global Bass

BJONKO & BALKANBEATS BAND

Bjonko Stosic repræsenterer en ny stil inden for balkanmusik-traditionen, der bringer den i dialog med nutidig musik, styret af en drivende makedonsk improvisationsstil. I 2017 leverede Bjonko Stosic og hans balkanbeat band et energisk show på Northside Festivalen med hiphop, fusion og rock i samspil med balkanmusikken. Desuden er han flere gange blevet nomineret til Danish Music Awards og vandt bedste Liveact World i 2015/16. Bjonko Stosic er født og opvokset i København, men kommer fra en familie af musikere fra byen Bitola i Makedonien. Hans mentor var den roma-makedonske klarinet-legende Chapche Naumovski, hvis balkanlyd og fraser er typiske for den sydmakedonske region. Bjonko Stosic spiller i mange konstellationer og samarbejder med bands og kunstnere fra talrige genrer: avantgarde, eksperimenterende fusion, hiphop, balkan og psykedelisk rock m.fl., men forbliver forankret i lokale makedonske og balkan-stilarter. Han turnerer på festivaler og spillesteder rundt om i verden, men spiller stadig til traditionelle, lokale bryllupper.

MAMBE & DANOCHILANGO

Mambe & Danochilango er en dynamiske duo ser sig selv som soniske rejsende verdensborgere, og hvis du tager med på rejsen, får du både Tribal, Kuduro, Dancehall, Hip Hop, Balkan og Cumbia med i din rygsæk. Selv, kalder de det for Global Bass.

Som tidligere balletdanser på Det Kongelige Teater har Danochilango været vant til at udtrykke musik gennem sin krop. Nu står han på den anden side som DJ og producer og gør alt for at animere publikums kroppe og bevægelser. Mambe supplerer med sin kraftfulde vokal, der melodisk og overbevisendepeger tilbage på hendes colombianske rødder.

Live er Mambe og Danochilango fulde af energi og spontanitet.

Dør + free Slivovitz: 21:00 (første 100)
Support: 22:00
Show 1: 22:30 Mambe & Danochilango
Show 2: 23:15 Bjonko & Balkanbeat Band
Afterparty: 01:00 DJ TBA
11 Aug 2018
Doors open
21.00
Show start
22.00
Price
150 Kr. + gebyr
?>