pumpehuset presents
Aries

Koncerten er rykket til den 5. september 2022 - billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.

Aries er en artist med ekstremt mange talenter: Han er både rapper, sanger, producer, video instruktør, grafisk designer og illustrator. I en alder af 22 år har han hurtigt positioneret sig selv som en fremadstormende visionær med sin genrekombinerende musik. Med en sound der blander hip-hop med forskellige alternative grene af musik har han hurtigt bygget en hær af die-hard fans og et imponerende resumé med en udsolgt debut-tour i Nordamerika og Europa.

I en alder af 13 år startede Aries med at skrive raptekster og lærte selv at producere beats. Udenfor skolen brugte han størstedelen af sin tid på at arbejde på musik. Han oprettede sin egen YouTube-kanal hvor han begyndte at genskabe nogle af de hotteste sange på daværende tidspunkt, såsom Playboi Cartis ’Magnolia’ og Lil Uzi Verts ’XO Tour Llif3’ og hans videoer begyndte hurtigt af få millioner af views. Denne atypiske måde at opbygge en following på viste sig at være en effektiv måde at skabe en loyal fanbase på for Aries’ egne udgivelser. “The YouTube channel was really just a platform I wanted to build so I had an audience to share my own music with”, udtaler han. “Once my subscriber count started to rise, I knew I was onto something.”

Efter at have fået mere end 200.000 musikinteresserede subscribers på sin kanal, havde Aries skabt det perfekte miljø til at begynde at promovere sin egen musik i. I 2018 præsenterede han dem for sin unikke sound, hvor han benytter sin melodiske vokal til at løfte sine rock og rap-inspirerede produktioner til et ekstremt højt niveau. Singlerne ’CAROUSEL’, ’SAYONARA’ og ’RACECAR’ fik hurtigt mange millioner streams. Jo flere sange han lagde op på sin YouTube-kanal, jo flere subscribers blev omvendt til loyale fans af Aries som artist, fremfor Aries som en YouTuber der bare laver beat breakdowns.

I 2019 udgav Aries som independent artist debutalbummet ’WELCOME HOME’, hvor han selv stod for at producere og skrive alle sangene. Albummet har i skrivende stund opnået mere end 200 millioner streams på verdensplan. Han har også for nyligt annonceret det kommende album ’BELIEVE IN ME, WHO BELIEVES IN YOU’, som udkommer senere i år.
18 Jan 2022
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
185 Kr. + gebyr
?>