PUMPEHUSET og OHOI! Præsenterer
Andy C - 4 hour set

Normalt spiller Andy C på propfyldte stadions, hvor han serverer sine imponerende drum’n’bass-sæt, men Pumpehuset har lokket ham ud af arenaerne og ind i vores, til sammenligning, intime rammer, når verdens største drum’n’bass-DJ overtager Pumpen.Kaptajnen for det hele gennem 25 år


Siden slutningen af 80’erne har Londons rave-scene været den helt store rugekasse for elektronisk musik. Et hav af mere eller mindre basorienterede genrer har set dagens lys og fostret stjerner, der er kravlet til toppen af hitlisterne og har forputtet sig i undergrunden igen. Som en konstant igennem tre årtier har inspirationskilden og grundpillen i miljøet været jungle og drum’n’bass. Den ubestridte konge af genren er Andy C.


Selvom Andy C er manden der trækker i trådene i miljøet, er det primært hans DJ-sets der har gjort ham verdenskendt. Her fylder han de største festivalscener og headliner alt fra Outlook festival til EDC i Las Vegas. Han skaber klubkoncepter med sig selv i centrum, som da han i foråret 2017 spillede eksklusivt tre måneder i træk på samme klub i London - hver aften var udsolgt måneder i forvejen! Når han fylder de store stadions i England er det som ene mand på scenen med sit særlige All Night Long set, der består af Andy C, 4 pladespillere, et gigantisk anlæg og pladetasken fuld af dub plates. Det er netop sådan han præsenteres i Pumpehuset, hvor vi har lokket ham til at give et særligt 4 timers DJ-set. OHOI! er garant for, at Pumpehusets lydanlæg til lejligheden bliver udvidet betragteligt, for drum’n’bass skal jo kunne mærkes.

11 Nov 2017
Doors open
23.00
Show start
23.00
Price
180 Kr. + gebyr
?>