pumpehuset presents
Andrew W.K.
White Trash Presidents

It’s Time To Party, Party Hard, Party til You Puke, Party All Goddamn Night og selvfølgelig The Party God – er blot et udpluk af de festsange amerikansk Andrew W.K. har beriget verden med gennem årene. For er der én ting den 34-årige sanger har på hjertet, så er det at viderebringe budskabet om, at livet er en fest. Ja man kunne faktisk have Andrew W.K. mistænkt for, at have taget ”Have a good time, all the time” mantraet fra Spinal Tap-filmen til hjertet og gjort en karriere ud af dette positive budskab.

Da Andrew W.K. pladedebuterede med I Get Wet i 2001, stod især de engelske medier med toneangivende NME i spidsen for at hylde sangeren som en af rockmusikkens nye amerikanske frelsere side om side med The Strokes og The White Stripes. Også herhjemme fik han fat i medierne og GAFFA gav fx debuten fem stjerner, selvom anmelderen skammede sig over, at være så vild med pladen, da den var både skamløs dum og hedonistisk, men samtidig den festligste rock-plade i meget, meget lang tid.

Det er sikkert også de færreste der overværede sangerens optræden på Roskilde Festival i 2002, der har glemt denne koncert. Om ikke for den vanvittige energiudladning, så for med egen øjne, at se Andrew W.K. iført uniformen af en hvid t-shirt og stramme hvide jeans. Hvid er måske så meget sagt, for i starten af karrieren sværgede den unge amerikaner til dette ene sæt tøj og det måtte for alt i verden ikke vaskes. For de efterhånden mange grønne og gullige skjolder, stod som vidnesbyrd for, at han altid gav den max pedal.

Siden dengang har Andrew W.K. fået bedre styr på hygiejnen og har sideløbende udsendt en håndfuld plader, blandt andet The Japan Covers i 2008, bestående af tidens populære J-pop- sange, der i starten blev solgt som ringetoner til det japanske publikum. Kendetegnende for Andrew W.K.s musikalske output, er det vanvittige miks af tonsende Slayer-aggressivitet blandet med ABBAs deliriske meloditæft, hvis de to musikalske modpoler havde samarbejdet om lydsiden til åbningsceremonien af de Olympiske Lege.

Selvom det første indtryk verden fik af Andrew W.K. var med en styrtblødende blodtud på coveret til I Get Wet, så har han senere gjort sig som populær motivationstaler og tv-vært i Cartoon Network-programmet Destroy Build Destroy. Han har desuden haft sin musik med i et væld af tv-reklamer, film og computerspil og har arbejdet sammen med anerkendte musikere som Lee ”Scratch” Perry, Current 93, Boredoms, Fucked Up og Bonnie ”Prince” Billy. Og så må vi heller ikke glemme, at han er i Guinness Rekordbog, for at have gennemført et 24 timer langt tromme-jam i New York sidste sommer.

Man kan mene meget om Andrew W.K., men kedelig er han sgu ikke og det bliver det heller ikke, når han den 24. juli forvandler Pumpehuset til Partyhuset, men sit soloshow, hvor han med trommemaskine, mikrofon og keyboard banker sine party-anthems af sted.

Selv siger Andrew W.K. om den forestående solotur igennem Europa; ”Jeg er i sandhed spændt og skræmt for hvad der kommer til at ske til disse koncerter. Jeg har valgt meget varme og små spillesteder, for denne turné er designet til at skabe maksimal kaos, så vi alle kan være helt tæt på the party abyss!24 Jul 2014
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
150 Kr. + gebyr
White Trash Presidents
Placeholder image
?>