PUMPEHUSET and Live Nation presents
Alan Walker

På bare tre år har Alan Walker taget verden med storm. Han er en af de få musikere, der har passeret en milliard views på YouTube. Men meget vigtigere er det, at den unge artist og DJ har formået at skabe sit eget brand af musik ved at blande glade energiske beats med harmoniske og sentimentale melodier, som inspirerer en hel generation. Ved at benytte den digitale verden som sin kreative platform, har han skabt et univers hvor hans musik er i konstant udvikling.

Bag Alan Walkers signaturmaske gemmer der sig en 20-årig knægt fra Bergen, Norge. Fra sit soveværelse lagde han sine første tracks op på Soundcloud og YouTube tilbage i 2012. For at udvikle sin musik yderligere, tog han fat i andre musikere og fans for at få feedback. Han har beholdt denne ydmyge og åbne attitude overfor sit håndværk gennem hele karrieren. Senere udgav han tracks gennem NoCopyrightSounds, et online pladeselskab med det formål at lave musik-publishing uden nogle copyright-begrænsninger. På grund af dette blev hans musik brugt i gaming-videoer og andet content på nettet. Dette betød at hans musik spredte sig gennem kanalerne til hvad der ville blive hans fremtidige fanbase. Igennem de tidlige år af Alan Walkers karriere, byggede han også en kreativ identitet op omkring gaming, kodning, grafisk design og billeder af en dystopisk fremtid.

Som årene gik videreudviklede han sit personlige udtryk og univers. Dette ledte til at han fik sit rigtige gennembrud i 2016 og en ny pladekontrakt hos Sony Music Entertainment. Han sprang ind på den internationale musikscene med sin første single ’Faded’. Den har nu solgt mere end 9,4 millioner enheder på verdensplan og er blevet streamet mere end 1,6 milliarder gange på de digitale platforme. Det var den tiende mest streamede sang på Spotify i 2016 og den modtog guld- og platincertificeringer i mere end 29 lande. Musikvideoen har mere end 1,8 milliarder views på YouTube og er den sjette-mest likede video på YouTube nogensinde.

Nu er Alan Walker tilbage med sin seneste single ’Darkside’, featuring Ibiza-fødte Au/Ra og den norske sanger Tomine Harket. På bare to uger har den opnået mere end 40 millioner views på YouTube. Dermed tegner det ikke på at Walker sætter tempoet inden for den nærmeste fremtid. Glæd dig til at han folder sine sprøde EDM-tunes ud i Pumpehuset til november.
25 Nov 2018
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
240 Kr. + gebyr
?>