PUMPEHUSET og Drum & Bass Klubben Præsenterer
25 Years of RAM Records

I et kvart århundrede har det engelske pladeselskab RAM Records været toneangivende inden for den elektroniske musik, og det bliver fejret på udvalgte klubber i Europa, og selvfølgelig også i Danmark, hvor Pumpehuset lægger rammer til en drum’n’bass-fest et godt stykke ud over det sædvanlige med bl.a. legenderne Bad Company, der netop er blevet gendannet, og producer-geniet Audio, samt mange, mange flere.


Det hele startede i 1992, hvor dj’en Andy C etablerede RAM Records sammen med vennen Ant Miles, og siden har selskabet om nogen sat drum’n’bass-musikken på landkortet ved at skubbe navne som Chase & Status, Noisia, Sub Focus, Wilkinson og Bad Company frem på elektroniske musiks verdensscene. Det er på sin plads at omtale RAM Records som drum’n’bass-genrens solide fundament, der den dag i dag stadig er med til at udvikle og udfordre genren, og gennem tiden har selskabet vist en enorm musikalsk spændvidde fra undergrundens dybe kløfter helt op til toppen af hitlisterne.


For at fejre sine imponerende mange år på toppen genudgiver RAM Records fem klassikere fra bagkataloget samt en stor bunke nye udgivelser og remix, men størst af alt hiver selskabet et ultrastærkt lineup med til fejringen i Pumpehuset.


Alene det at Bad Company er blevet gendannet bør i sig selv være lokkende nok. Bad Company anses af mange for at det producerteam, der har haft størst indvirkning på drum’n’bassen, hvor de med deres cutting edge bas, synth og attitude skabte en ny vej i musikken, en vej som mange andre siden er gået. Derudover vil den benhårde og kompromisløse producer Audio sørge for et tungt og hæsblæsende tempo, mens 2SHY MC’er og et vildt crew med rødder i den københavnske drum’n’bass-scene føjer endnu flere niveauer til festen.


LINEUP:


BAD COMPANY (UK)


AUDIO (UK)


2SHY MC (UK)


DJ NIS


RA:SKL


PECKERHEAD


DJ BREAKFAST


BOBBY 6 KILLER


SKANKILLER

2 Dec 2017
Doors open
23.00
Show start
23.00
Price
180 Kr. + gebyr
?>