PUMPEHUSET and PDH Music presents
LIVLØS
Support: Thus + 802

LIVLØS annoncerer Danmarksturné i 2025 og lægger vejen forbi Pumpehuset d. 21. februar

Fra sin start i 2014 har LIVLØS vist sig at være en nytænkende kraft på den internationale death metal-scene. Siden udgivelsen af deres dybt personlige debutalbum ‘Into Beyond’ (2018), som var et tidsbillede på et band med store personlige kampe, er bandet kun fortsat med at vokse, hvilket er tydeligt i både sangskrivning og teknisk niveau.

Med deres nye album ‘The Crescent King’ på gaden d. 4. oktober 2024, er de aarhusianske dødsmetallere klar til at gæste de danske spillesteder med eksplosivt, nyt materiale.

“Vores album 'The Crescent King' er en konceptuel rejse, gennem tid og rum, som udforsker afkrogene af den menneskelige psyke - fortalt igennem ti storslåede og hårdtslående numre.”

Turnéen fuldendes af hyperaktuelle Thus, som for nyligt løb af med sejren i den internationale Wacken Metal Battle, samt 802 som med deres helt unikke lyd har skabt bølger på den danske scene.

Køb billetter i forsalg og oplev tre af landets bedste metalbands helt tæt på!

21 Feb 2025
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price incl. fee
225 Kr.
Support:
Thus
Thus er et spritnyt og kampklart aarhusiansk døds- og thrashmetalband, der udfordrer den danske scenes konventioner. Med progressive riffs, udfordrende rytmik og melankolske melodier kommer Thus med et originalt og moderne bud på dødsmetalgenren. De er helt nyt skud på den danske metalstamme, men består af særdeles kompetente musikere med erfaring fra et væld af bands som Chronicle, Mother of All, Polars Collide, Withering Surface, Defacing God, Statement, LIVLØS (live) og mange flere.

Med bandets seneste single ’Pacify the Parasite’ på gaden og med en kommende EP i baghånden er Thus klar til at sparke dørene ind til den danske metalscene og bringe deres nakkeknusende og medrivende liveshow til scener overalt i Danmark.
Placeholder image
802
Efter at have udgivet hiphopbeats med blandt andre Raekwon fra Wu-Tang Clan og tourneret i ind- og udland under navnet Slowolf valgte Andreas Asingh at flytte fra København til hans barndomsland Djursland. Her møder han i slutningen af 2022 Andreas Beck og Emil Sørensen. To langhåret drenge fra den djurslandske heavymetal-undergrund. Der opstår en connection hvorfra der bare MÅ skabes noget nyt. Herfra opstår bandet 802.

På kort tid har 802 skabt sin egen unikke hazy lyd af spøgelseagtige synths, bubblegum-hooks og kantede trommerytmer. Alt sammen svøbt i en dyne af heavymetal-distortion.

Placeholder image
?>