PUMPEHUSET and Live Nation presents
Destroy Boys

Det amerikanske punk rock-band Destroy Boys spiller i Pumpehuset 4. februar 2025.

Efter de blev udråbt som en af Spotifys ’New Noise Artists To Watch’ i 2024, har Destroy Boys ingen intentioner om at sætte farten ned. Fra deres første plade til begyndelsen af deres seneste album ’’Funeral Soundtrack #4’’ fra 2024, har de skrevet sange om det de kender: Skoledrama og klikedannelser, som de mødte i teenageårene, parforholdsproblemer og følelsen af misforståelse og isolation, som kan være alt for almindelig for unge mennesker, der navigerer mellem den fysiske og digitale verdener.

Destroy Boys blev stiftet i Sacramento i 2015 af Alexia Roditis og Violet Mayugba, mens de stadig gik i gymnasiet, og i begyndelsen udgav de akustiske demoer på Bandcamp. Destroy Boys' første rigtige plade ’’Sorry, Mom’’ (2017), er stadig en klassiker for bandets fans, da den gav anledning til undergrundshits som ”I Threw Glass At My Friend's Eyes” og ”Now I'm On Probation”. Da trommeslageren Narsai Malik kom til i 2018, begyndte Destroy Boys for alvor at turnere og har sidenhen rejst turneret USA og Storbritanninen tyndt med deres live-shows.

2024 har budt på nogle af karrierens største shows for Destroy Boys, bl.a. da de var hovednavn på Peachy Fest i San Diego, afholdt deres egen DestroyFest i Los Angeles og var på europæisk turné i sommers. Bandet har også for nylig turneret med nogle af de mest legendariske grupper inden for pop-punk, fra Blink-182 til Pierce The Veil.

Billetter er i salg fra 20. september kl. 10.00

4 Feb 2025
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price incl. fee
295 DKK
?>