Lej Pumpehuset

Pumpehusets ikoniske rå koncertsale, terrasse og byhave er idéelle til både konferencer/møder, julefrokoster, firmafester, modeshows, filmproduktioner og alt indimellem. Læs mere om vores faciliteter nedenfor og download præsentationen, der indeholder både billeder og plantegninger med forskellige opstillinger.

Pumpehuset kan lejes som tom skal med frie rammer til skabe og eksekvere sit eget event, men vi leverer også full-service løsninger med bar, catering, produktions- og serveringspersonale, rengøring, fuld lys- og lydpakke mv.


For ydeligere information, rundvisning i Pumpehuset og priser, kontakt gerne vores bookingansvarlige Katrine Harder på [email protected]

Sort Sal

Kapacitet: 400 stående gæster / 30-50 siddende gæster

Pumpehusets lille sal, Sort Sal, i stueetagen kan enten fungere som fest-/mødelokale til mindre selskaber(mellem 50-200 gæster) eller som velkomstfoyer til selskaber, der også benytter 1. sal(Kran Sal). Sort Sal giver med sin lille hjørnescene, rustikke sorte søjler og smukke trappeløb mange muligheder for forskellige indretninger til alt fra mindre konferencer til festsal med dansegulv og loungeområde.

Kran Sal

Kapacitet: 600 stående gæster / 100-250 siddende gæster

Pumpehusets største sal er Kransalen på 1. sal, der stadig er prydet af den flotte gamle kran, som for mere end 100 år siden hjalp med til at skabe tilstrækkeligt vandtryk til hovedstadens etagebyggeri. Den ikoniske koncertsal står flot i sin rå form med den fine blottede træloftkonstruktion, store scene og mørkmalede industrielle look. Kransalen er et enormt fleksibelt lokale og kan huse både store koncerter med 600 stående gæster, spisende selskaber på mellem 100-250 gæster, konference- og mødearrangementer, modeshows, filmproduktioner og alt indimellem.

Terrasse

Ovenpå Pumpehusets nyetablerede indgangsparti, opbygget af moderniserede skibscontainere, finder I terrassen med tilhørende udendørs bar. Terrassen, med kapacitet til 70-100 gæster, giver selskaber mulighed for at nyde solen i sommerhalvåret og er i vinterhalvåret fuldt overdækket med markiser og lune varmelamper.

Byhaven

Byhaven er Pumpehusets udendørs spillested, sommerhave, bar og spisested, indrettet i gårdhaven foran Pumpehuset ud til Studiestræde. Byhaven er åben hver sommer fra maj til september og er med sin lille scene, mange borde/bænke og hyggelige ølhave-stemning perfekt til sommerfesten, en uformel reception eller til et glas velkomstbobler inden middagen. I sommerhalvåret åbner Michelin-restauranten Formel B's lillesøster, Uformel, spisested i Byhaven og byder på store smagsoplevelser i simple anretninger. Byhaven har plads til ca. 200 siddende gæster, hvoraf 150 kan være overdækket og opvarmet af gasvarmelamper.

Billeder