PUMPEHUSET og Protoned Præsenterer
Utopia

TIl februar er der kæmpe psytrancefest, orkestreret af Protoned

Så sker der endelig igen, Utopians. I anledningen af 10-års jubilæet for psytrancefesten Utopia, samles vi i København den 28. februar 2025 i den store Kransal i Pumpehuset.

Det første Utopia blev afholdt den 27. februar 2015 på Train i Aarhus. Igennem tiden har vi været heldige at kunne opleve nogle af verdens største artister, noget af verdens smukkeste deco, spirituel VJ mapping og nogle af de mest kraftfulde lydsystemer, som findes.

Til jubilæet kan du forvente en opsætning i verdensklasse, stort laser show, en masse UV, nogle helt nye navne på plakaten, et stjernespækket lineup og en stemning som kun findes til Utopia! Vi er igang med at bygge vores egen kæmpe træscene, som bliver VJ mappet hele natten.

Har du ikke været til et Utopia, så skal det opleves!

Lineuppet afsløres løbende.

Navne som der har gæstet Utopia igennem tiden: Neelix, Vini Vici, day.din, Phaxe, MadTribe, Onkel Dunkel, Fabio & Moon, Digicult, Waio, Earthling, Audiomatic, Undercover, Outsiders, Emok, imaginarium, Morten Granau, Ghost Rider, Zyce, bizarre Contact, Ranji, Hatikwa, Symphonix, Upavas, Metronome, Earth Space, Braincell, Melting Point, Aum Shanti, Magik, u Recken og mange flere.

Fredag
28. feb 2025
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris inkl. gebyr
335 Kr.
?>