UADA + AFSKY

UADA
Meget er sagt om UADA fra Portland, men én ting er sikkert; de er et solidt liveband og høstede en mægtig anmeldelse fra Devilution for deres koncert på 2019s Copenhell. UADA spænder vidt med deres mange referencer til forskellige genrer – de er melodiøse og samtidig klassiske i deres tilgang til Blackmetallen og de kan præstere doomede tracks og sange med klare referencer til NWOBHM.
Forvent en kæmpe koncert fra det erfarne liveband.

AFSKY
Afsky er et projekt der tager udgangspunkt i traditionel blackmetal blandet med elementer fra folkemusik og doom samt en blanding af vildskab og melankoli. Bandet så dagens lys i efteråret 2015 hvor første udspil, en EP på 3 numre, blev selvudgivet digitalt og på cd. Afskys første fuldlængde, ‘Sorg’, blev udgivet i 2017 på Vendetta Records; hvor også ‘Ofte jeg drømmer mig død’ fra 2020 blev udgivet. Den seneste fra 2020 plade er skrevet ud fra en række gamle danske digte og tekster af kunstnere som H.C. Andersen, Jeppe Aakjær og Emil Aarestrup, og kan ses, delvist som en hyldest, til den danske lyrik og de danske poeter, som Ole Luk så ofte i sine egne tekster, har ladet sig inspirere af.

Med sig har Ole Luk forskellige musikere fra den danske metalscene, og ikke altid den samme besætning. På trommer Martin Haumann (Mother of All, Final Hour, Essence mf), Simon Frenning (Morild), Dennis Stockmar (Hydra), på guitar Simon Skotte (Sunken), Christian Friis (Serpents Lair, Gestapolis), Rasmus Ejlersen (Udånde, Hexis) Ligeledes har der været gæsteoptrædender fra bl.a. Myrkur og Troels Duehold fra Asynje og Huldre.