PUMPEHUSET Præsenterer
Dancehall Madness: Stylo G

Danmarks største og vildeste dancehall event er tilbage!

Dancehall Madness rider på en hype lige nu med 8 udsolgte shows i træk, og nu præsenterer vi i samarbejde med Kenuba Link UK´s DANCEHALL PRESIDENT: Stylo G

 

STYLO G er Englands største dancehall artist og er lige nu super aktuel med singlen "Touch Down" feat. NICKI MINAJ & VYBZ KARTEL som har taget dancehall scenen med storm worldwide.

Stylo G er også kendt for at samarbejde med kæmpe navne som MAJOR LAZER, BEENIE MAN, GYPTIAN, SISTA NANCY, JUNIOR REID, SHAGGY & MALA RODRIGUEZ.

 

Det er altså et af de varmeste navne indenfor dancehall overhovedet der gæster Pumpehuset til den næste Dancehall Madness.

DERUDOVER får vi besøg af et par af de bedste dansere fra Kingston og som altid vil de førende dance crews fra Danmark og syd-Sverige også deltage med både showcases og kæmpe opturs vibes på dansegulvene.

Oplev bl.a. Rifical Gage (Jam), King Smxxd (Jam), Zoospected, IRave(S), Diversity Skankers, Jinxies, Iduna and more tba.

 

Vi vil altså denne aften få både live-show med en af verdens største dancehall artister OG en extra-ordinær Dancehall Madness event med alt hvad dertil hører
Lørdag
11. maj 2019
dørene åbner
23:00
Showet starter
23:00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>