PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Thora & Joakim + Univers

Copenhagen Jazz Festival 2024

I løbet af festivalens ti dage præsenterer Copenhagen Jazz Festival 2024 to daglige koncerter med fremadstormende navne fra den uafhængige dansk-nordiske musikscene under temaet Song X. De 20 gratis koncerter finder sted under det store kastanjetræ i Byhaven. Her kan publikum få selvsyn for den hyperaktive brudflade mellem den unge, uafhængige jazz og byens alternative musikscene.

Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 17.00 og 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
11. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
Thora & Joakim
Koncerten starter kl. 17.00
Placeholder image
Univers
Univers er en ny dansk trio bestående af Mikael Hegelund Martinsen, Lasse Panduro og Samantha Mercano. Sammen skaber de nærværende musik med personlige fortællinger koblet op på et fundament af simple men et altsigende lydunivers som kommer dig ved i en poetisk indpakning. Med tre selvudgivet EP'er, har de udsolgt H15, Ideal Bar mm. og har en ny single på vej med en krøllet blanding af storbypuls og en nærmest økologisk komposition.

Koncerten starter kl. 19.00
Placeholder image
?>