PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Sulka + Byrd

Sulka og Byrd spiller koncerter i Byhaven den 27. juli. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Lørdag
27. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Sulka
SULKA er tilbage. Nådesløse, komplekse rim og smukke vokalharmonier møder en række alsidige produktioner skabt både af hende selv og nogle af landets skarpeste producere. SULKA tør fortælle tingene, som de er, og udfordrer musikbranchen, der ironisk nok bliver ved med at give hende rosende anmeldelser for både udgivelser og liveshows. At lytte til SULKA er en masterclass i lyrik, hvor der både er plads til den hårde “fight the power”-energiudladning og de introspektive, følsomme og smukke øjeblikke. Et sandt unikum i dansk kunst.
Placeholder image
Byrd
Byrd har en lyd som ingen anden: Udfarende og introvert. Hyggelig og farlig. Hurtig og langsom. Vokset ud af kærlighed til technomusikkens dualistiske kultur, tager Byrd udgangspunkt i et elektronisk funderet klangunivers, hvor fragmenteret støj og drømmende vokalmelodier fungerer på lige fod. På mange måder er Byrds særegne lyd en blanding af drømmes flygtige natur og elektronikkens dunkende gåpåmod.

Med en forkærlighed for knugende, elektroniske klangfarver, eksistentielle tekster og lyddesign, er Byrds musik et virkelig godt bud på moderne, eksperimenterende electropop.

Byrd er Line Gad Stausgaard.
Placeholder image
?>