PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Spellcaster + Akabanga

Copenhagen Jazz Festival 2024

I løbet af festivalens ti dage præsenterer Copenhagen Jazz Festival 2024 to daglige koncerter med fremadstormende navne fra den uafhængige dansk-nordiske musikscene under temaet Song X. De 20 gratis koncerter finder sted under det store kastanjetræ i Byhaven. Her kan publikum få selvsyn for den hyperaktive brudflade mellem den unge, uafhængige jazz og byens alternative musikscene.

Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 17.00 og 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Søndag
14. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
Spellcaster
Spellcaster er en rollespils-kampagne instrueret af komponist holger hartvig (de/dem), som opererer i en fiktionsverden af signal-sange, formularer, montager og transmissioner - alt bundet sammen af karakteren anybards fortællinger. projektet undersøger de spørgsmål om tid, hukommelse, fællesskab og identitet som musik og fortællinger rejser. dette informeres yderligere af skjalde-metoder, opera udtryk og spil-design som kompositionsmetode. anybard er i færd med at afprøve et sang-og-fortællings-system indeni den sceniske / soniske kontekst af et radiofelt: 8x walkie talkies. i forsøget på at skabe forbindelser med spøgelserne på denne “skygge kanal” besynger anybard sit fremtidige ensemble: the spellchestra.

Koncerten starter kl. 17.00
Placeholder image
Akabanga
Dybt forankret i den afrikanske diasporas nye strømninger og rytmer, udfordrer Akabanga grænserne for moderne beatmusik. Med deres vedvarende nysgerrighed og brændende ønske om at skabe ren ekstase, trækker Akabanga inspiration fra forskellige gadefester verden over. Akabanga består af Jakob De Place (Total Hip Replacement, AySay, Jeremy Troy m.fl.) Justo Gambula (Athletic Progression, Klumben og Raske Penge m.fl.) og Mikas Bøgh (Faratuben m.fl.), og har du befundet blandt publikum til trioens koncerter på enten A-Huset eller Det Turkise Telt til de sidste to udgaver af SPOT Festival, så er de koncerter højest sandsynligt endt med at være et af dine absolutte højdepunkter.

Koncerten starter kl. 19.00
Placeholder image
?>