PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: SKAAR + CEVIL

SKAAR og CEVIL spiller koncerter i Byhaven den 12. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Mandag
12. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
SKAAR
Den norske singer-songwriter SKAAR er på kort tid blevet kendt som en af Norges mest lovende nye talenter med sange som ‘Higher Ground’ og ‘Turn of the Tide’, hvor hun viser sin kunstneriske dybde og pop-appel. Hun udforsker popmusikkens grænser med stærke melodier og fængende hooks, der blander dybfølte tekster med en kraftfuld vokalpræstation.
Placeholder image
CEVIL
Bag kunstnernavnet CEVIL står den 23-årige sanger, sangskriver og producer Cecilie Vahle. CEVIL debuterede i efteråret 2023 med singlen “Don’t Speak”, der af GAFFA blev beskrevet med ord som; “Listig vocoder, stille strenge og en stensikker vokal, der taler direkte ind i tidsånden og cementerer hende som en kunstner, vi næsten ikke kan vente med at høre endnu mere fra”. Siden har den unge musiker bl.a. været på en omfattende tour med Nicklas Sahl og udsendt yderligere 3 singler – senest “20 BPM”. Sidstnævnte er blevet rost og anbefalet i medier som Politiken og Soundvenue, og har sikret CEVIL airplay på både P3, P4 og P6. Hele to gange har CEVIL desuden prydet coveret på den officielle Spotify-playlist Dansk indie.
Placeholder image
?>