PUMPEHUSET og Mørkblomst Præsenterer
Byhaven: Pi + Tårer Fordi + Sarah Fox

Bookingbureauet Mørkblomst præsenterer Pi, Tårer Fordi og Sarah Fox, der spiller koncerter i Byhaven den 6. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 18.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
6. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
Pi
Pi er en sammensmeltning af artist og DJ. Med sit eget take på klubscenen, vil hun udforske den elektroniske atmosfære i Danmark, og skubbe til de klubbede tendenser ved at synge om hverdag & fantasier. Dansksprogede sange om skæve følelser i et opløftende og legende popunivers, med en dystopisk, elektronisk produktion, bærer Pi til nye højder af eufori og atmosfærisk støj. Pi er et projekt mellem søskendeparret Pi Thøfner i front og Kalle Thøfner bagved, i ægte Billie Eilish-stil, og skaber en helt unik energi, når de to indtager scenen og lukker op for en sonisk rejse. Pi ligger ikke et øje tørt, når aftenen udspiller sig.

Placeholder image
Tårer Fordi
Tårer Fordi er en nystartet elektronisk pop-duo. De består af Sofus Reesen (vokal og co-produktion) og Oliver Winther (vokal og produktion). Med tunge synth-melodier, hurtige dansegrooves, akustiske strejf samt kombinationen af en ren og autotunet vokal, bryder Tårer Fordi med den traditionelle klubscene i Danmark. Tårer Fordi-projektet er bygget omkring en kerne, der trækker inspiration fra kunstnere som Kind Mod Kind, Nephew Afskum, 100 Gecs og Charlie XCX.
Placeholder image
Sarah Fox
Ud fra den danske blomstereng træder en ung blond pige med en satisfyer og en mikrofon. Sarah Fox er klar lyrik og lyse vokaler smadret ind i bastunge klubproduktioner. De umiddelbare tekster følger en folkelig melodi, der forvrænges og sættes i anden kontekst, når de blander sig med den pulserende bas, og de skæve lyde. På scenen går live trommer, leg, dans og alvor op i en højere enhed, når Sarah Fox indtager med sit sprængfarlige liveshow, og med autoritet tæmmer sit publikum. Her er det ikke dagligdagen, der bliver italesat, men hvad der rent fysisk gør ondt.
Placeholder image
?>