PUMPEHUSET og Mørkblomst Præsenterer
Byhaven: NEXØ + Smooch! + Pistol Pistol Pistol

NEXØ, Smooch! og Pistol Pistol Pistol spiller koncerter i Byhaven den 24. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 18.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Lørdag
24. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
NEXØ
NEXØ er et yderst energisk og nærværende punkband fra København. Kvartetten forener hardcore-punkens hektiske drive med tunge, men legende lydlandskaber, der afspejler en verden i hastig og brutal forandring. Musikken er en rå støjnæve, men altid med en skarp sans for melodi. NEXØ er ren og skær hastværk og opspundet energi – et rastløst opråb mod uretfærdighed og eksistentiel rædsel.
Placeholder image
Smooch!
Smooch! er et punkrockband, udelukkende bestående af kvinder, der indfanger kvindelighedens mange nuancer og sætter ord på, hvordan de hver især selv forhold sig til dem. Deres musik er perfekt at skrige lungerne ud til, og de leverer altid et vanvittigt og show med stor publikumsconnection. De er her for at have det sjovt og du skal være med!
Placeholder image
Pistol Pistol Pistol
Pistol Pistol Pistol er et spritnyt men old school hardcore-punkband med cowboystøvler og attitude - straight out of Ungdomshuset.
Placeholder image
?>