PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Natasha Imani + Toftemark & the Chosen Groove

Copenhagen Jazz Festival 2024

I løbet af festivalens ti dage præsenterer Copenhagen Jazz Festival 2024 to daglige koncerter med fremadstormende navne fra den uafhængige dansk-nordiske musikscene under temaet Song X. De 20 gratis koncerter finder sted under det store kastanjetræ i Byhaven. Her kan publikum få selvsyn for den hyperaktive brudflade mellem den unge, uafhængige jazz og byens alternative musikscene.

Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 17.00 og 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Lørdag
13. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
Natasha Imani
Natasha Imani er lyden af de allerinderste følelser, der omfavnes af hendes fløjsbløde vokal, som en varm dyne. Med store inspirationskilder som Coco O. og Sade, laver dansk/malaysiske Natasha Imani organisk R&B og skaber et univers af sårbarhed og autenticitet. Med sit live band formår Imani at tryllebinde publikum med sit nærvær, og musikken kommer til sin fulde ret. I november 2023 udkom EP'en "Violate Me" og markerede starten på en ny æra for projektet, efter 3 års fordybelse.

Koncerten starter kl. 17.00
Placeholder image
Toftemark & the Chosen Groove
Koncerten starter kl. 19.00
Placeholder image
?>