PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: MAYA + Eros For You

Bands of Tomorrow præsenterer MAYA og Eros For You spiller koncerter i Byhaven den 29. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
29. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
MAYA
MAYA er lyden af moderne popmusik, filtreret gennem 00’ernes indierock - en kærlighedserklæring til catchy guitar riffs og store popmelodier.

Guitaristerne, Karl Storm og Tobias Bjerg sammenfletter distorted guitar med en blød akustisk lyd. I flere af sangene bliver guitarerne domineret af elektroniske elementer, der drager inspiration fra hyperpopscenen. Mellem de catchy temaer bliver man forført af Albert Callesens bløde og gennemskærende popstemme. Alberts vokal er øm og følsom, men bliver til tider understreget af en flabet autotune. De tre barndomsvenner skriver ørehængere med riffs, grooves og toplines der sidder fast efter bare en enkelt afspilning.

Placeholder image
Eros For You
Den københavnske duo Eros for you, bestående af Tobias Westerdahl Ipsen og Jacob Skyggebjerg, producerer euforisk elektronisk dance, der dykker ned i kontrasten mellem melankoli og eufori. Med energiske og opløftende produktioner stræber de efter at skabe et sårbart lydrum, hvor publikum længes efter dansegulvet og fællesskabet.

En live-oplevelse med Eros for you lover en slags helbredende trance, hvor du glemmer tid og sted, omsluttet af LED-lys og visuelle elementer, der forener det soniske og visuelle i en unik helhed.
Placeholder image
?>