PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Krogen + Harry Eucrow

Krogen og Harry Eucrow spiller koncerter i Byhaven den 11. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Søndag
11. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Krogen
Krogen er et dansksproget outlaw-country-projekt, der både byder på sjælere og tempofyldte countrybaskere med fiddlevioliner og chicken pickin' guitar. Med sine historiedrevne countrysange, der bl.a. omhandler fart, forelske og et liv på kanten af samfundet, er den 33 årige musiker ikke gået ubemærket hen de seneste år. I 2022 udgav Krogen sit debutalbum ‘Henover Lakken’ på pladeselskabet Kørfirs, der blev mødt af god kritik fra den skrivende presse, og hvorfra singlen ‘Cruiseren’ har fået airplay på Radio24Syv og P6Beat. Senest har den danske musiker og sangskriver Peter Sommer luftet sin begejstring for Krogen.

Placeholder image
Harry Eucrow
Tag stemmen fra en grusgrav, ordene fra en galning og lyden af at dø alene – og så får du måske noget tæt på Harry Eucrow & The Sorry Lot. En cowboy-bestøvlet, spruthærget folk-fanatiker, der elegant væver selvødelæggende prædikener om død, ensomhed og misbrug sammen for ethvert publikum, der vil tage ham. Eucrow er en synder mod americana og en nådesløs udbytter af folk-rock, med det tragikomiske fundament fra en punker, der blev for slidt til at slås.
Placeholder image
?>