PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Hein Westgaard Trio + Musvit

Copenhagen Jazz Festival 2024

I løbet af festivalens ti dage præsenterer Copenhagen Jazz Festival 2024 to daglige koncerter med fremadstormende navne fra den uafhængige dansk-nordiske musikscene under temaet Song X. De 20 gratis koncerter finder sted under det store kastanjetræ i Byhaven. Her kan publikum få selvsyn for den hyperaktive brudflade mellem den unge, uafhængige jazz og byens alternative musikscene.

Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 17.00 og 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Lørdag
6. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
Hein Westgaard Trio
Hein Westgaard Trio spiller deres helt egen form for eksperimentalmusik. De er inspireret af fri improvisation og jazz, men også af country, rock, folkemusik og klassisk musik. Trioen evner at sammensætte alle disse elementer til en unik form, hvor grænsen mellom det komponerede og det improviserede bliver udvisket.

Koncerten starter kl. 17.00
Placeholder image
Musvit
Musvit spiller nykomponeret genrebrydende musik inspireret af alt fra sax trio og fri jazz til hiphop og storslået pop med et bredt men personligt lydbillede, der kan være tørt, vådt, stort og småt. Medlemmerne kommer med relativt forskellige musikalske baggrunde og kundskaber som de tør byde ind med, hvilket giver et unikt sound til gruppen. De fire musikere mødtes i 2022 på Skurup folkehøjskoles jazzlinje i Skåne og har siden da spillet rundt omkring i Danmark og Malmø. De er desuden netop kåret som vinderen af Jazzkonkurrencen 2024. Der arbejdes for tiden på ny musik med retning mod en debutudgivelse og koncerter henover sommeren.

Koncerten starter kl. 19.00
Placeholder image
?>