PUMPEHUSET og Frigjort Festival Præsenterer
Byhaven: Flawless Victory + Berrin Bas + CYNNAMON

Frigjort er tilbage i Byhaven den 20. juli for at fejre lanceringen af programmet for Frigjort Festival 2024. Som sædvanlig vil dagen byde på overraskelser samt chancen for at vinde billetter til årets festival. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - musikken starter kl. 16.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Lørdag
20. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
16.00
Pris
Fri entré
Flawless Victory
Det danske synth-pop/elektro-punk-band Flawless Victory bringer deres in-your face-energi til Byhaven. Deres show er svært at sætte en finger på, men langt mindre svært at bevæge sig til. På menuen finder vi udtryksfulde lyde med en eksperimenterende tilgang til, hvad et popshow kan være.
Placeholder image
CYNNAMON
I tilfælde af at Flawless Victory er for middle of the road for dig, har Frigjort også inviteret CYNNAMON til at sætte lidt gang i tingene. CYNNAMON, der er kendt for sit arbejde med Hardcore Heaven, har netop også vist sine færdigheder på dette års Roskilde Festival, hvor hun lagde nogle højenergiske melodier ud til alle de gode festivalgæster.
Placeholder image
Berrin Bas
Med rødder i Tyrkiet spiller Berrin Bas et flydende udvalg af musik, der får dine hofter i gang uanset humør. Forvent et set, der smadrer grænserne mellem de danske og tyrkiske rødder, og stoppet med inspirationer fra opvæksten.

Berrin var senest med Frigjort holdet i Grå Hal, hvor hun sørgede for et brandvarmt gulv, som TootArd senere satte ild til. Forvent en lækker blanding af disco, pop, ballader, trap og techno - alt godt for posen, med et heftigt aftræk fra SWANA-regionens fantastiske musikhistorie.

Placeholder image
?>