PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: DATTER + Astrid Schick

DATTER og Astrid Schick spiller koncerter i Byhaven den 31. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Lørdag
31. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
DATTER
DATTER er et nyt skud på den danske musikscene og spiller indie-rock med kærlighed fra både pop- og rock scenen. DATTER inviterer dig ind i sanger og sangskriver Joe Copes ærlige indie-univers, formidlet med følelserne på tøjet. Joe skriver tekster, som befinder sig i et skrøbeligt, men selvsikkert rum. I samspil med hendes kraftfulde vokal skabes både nerve og nærvær. DATTER skaber et rum, hvor følelserne bæres af musikken – det er lyden af et splittet sind. Bandet er en sammensmeltning af musikere med vidt forskellige musikalske baggrunde, men som mødes om kærligheden til lige netop dét univers og lydbillede, de har skabt gennem projektet. DATTER balancerer mellem virkelighed og fantasi - En fejring af sindets mange gemmelege og en hudløs ærlig stemme til hverdagens fortællinger.
Placeholder image
Astrid Schick
Astrid Schick skriver musik til den silende regn, hvor solen stikker frem. Hun er klar til både at ae dig på hovedet og råbe dig i det. Mellem bølger af vrælende guitarer og kantede trommemaskiner, forsøger hun at finde sig tilpas i forelskelse, selvbebrejdelse og hjertesorg. Det er shoegazet støj, skarpe melodier og et højt temperament, når Astrid Schick og hendes band indtager scenen.

Placeholder image
?>