PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Cornelia Nilsson Trio + David Miilmann Group

Copenhagen Jazz Festival 2024

I løbet af festivalens ti dage præsenterer Copenhagen Jazz Festival 2024 to daglige koncerter med fremadstormende navne fra den uafhængige dansk-nordiske musikscene under temaet Song X. De 20 gratis koncerter finder sted under det store kastanjetræ i Byhaven. Her kan publikum få selvsyn for den hyperaktive brudflade mellem den unge, uafhængige jazz og byens alternative musikscene.

Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 17.00 og 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Fredag
5. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
Cornelia Nilsson Trio
Den fremadstormende herboende svenske trommeslager Cornelia Nilsson (f. 1992) har på kort tid gjort et stort indtryk på den skandinaviske jazzscene. De seneste 7 år har hun spillet rundt i Europa med navne som Ben Besiakov, Tim Hagans, Seamus Blake, Mathias Landæus, Anders ’AC’ Christensen, Zier Romme, Tomas Franck og Gilbert Holmström for at nœvne nogle. Hun var pianolegenden Kenny Barrons foretrukne trommeslager til en koncert i Madrid 2019, og i maj 2022 spillede hun to koncerter med basikonen Ron Carter.

Koncerten starter kl. 17.00
Placeholder image
David Miilmann Group
Der er urkrafter på spil når David Miilmann Group indtager scenen og åbner op for deres genresprængende univers. De 5 musikere har valgt deres instrumenter som talerør. Det er følelsesladet, intenst og livsbekræftende, når bandet i fællesskab bevæger sig mellem det komponerede og improviserede og skaber en unik oplevelse med hinanden og publikum. Med guitaristen David Miilmann som katalysator og en fælles kærlighed til musikken, tager DMG lytteren ind i et farverigt og opløftende fællesskab, der samtidig rummer facetter af melankoli og eftertænksomhed.

Koncerten starter kl. 19.00

Placeholder image
?>