PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Baryl + Mass

Copenhagen Jazz Festival 2024

I løbet af festivalens ti dage præsenterer Copenhagen Jazz Festival 2024 to daglige koncerter med fremadstormende navne fra den uafhængige dansk-nordiske musikscene under temaet Song X. De 20 gratis koncerter finder sted under det store kastanjetræ i Byhaven. Her kan publikum få selvsyn for den hyperaktive brudflade mellem den unge, uafhængige jazz og byens alternative musikscene.

Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 17.00 og 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
9. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
Baryl
Baryl vrider jazzen og gør den politisk og humoristisk på samme tid. Kvintetten er på en indfølende, dynamisk og universel måde til stede i deres samtid. De spiller frygtløst, legende og moderne, og undersøger kontrasten mellem stramme kompositioner og helt frie kollektive improvisationer.

Koncerten starter kl. 17.00
Placeholder image
Mass
Mass er et band i tæt kontakt med dets grænsesøgende natur. Bandets tre unge musikere fra henholdsvis Hylke og Lemvig stræber målrettet efter at betræde urørt terræn i musikken. De eksperimenterer og sætter jazz i en moderne kontekst, gennem deres komposition og klang. På et kompositorisk plan leder musikken efter åbne rum mellem formleddene, hvor intimitet og intention blomstrer. Klangligt finder kontrabassen, saxofonen og de nære, sydende trommer sammen i en ligeværdig og energisk kommunikation.

Koncerten starter kl. 19.00
Placeholder image
?>