PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Asta Norr + Bifald + Elliot

W.A.S. Entertainment præsenterer Asta Norr, Bifald og Elliot, der spiller koncerter i Byhaven den 30. juli. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerten starter kl. 18.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
30. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
Asta Norr
23-årige Asta Norr har en stemme og en musikalitet, man ikke ser hver dag. For Asta Norr er genrer og rammer til for at blive brudt, og hun blander ubesværet sin baggrund i klassisk musik og jazz med kærligheden til pop, hiphop og reggaeton. Hendes musik kan både være følsom og inderlig, og energisk og udadvendt. På trods af kun at have udgivet 3 singler, har Asta allerede optrådt på bl.a. Spot Festival samt spillet support-tours for både Blæst og Svea S.
Placeholder image
Bifald
Bifald er et stærkt knyttet venskab. Som en klapsalve er deres musik både impulsiv, kraftfuld, storladen, skrøbelig og nær. Teksterne udspringer fra et naturligt, følsomt sted i de to 21-årige venner, som rummer ungdommens eufori, kærlighed og fascination, men hvor der også er plads til opbrud, smerte og sorg. For i bifaldet ligger undertonen af noget positivt, noget der skal ud og begejstrer. Bifald udkommer med deres debut single i sensommeren 2024.

Placeholder image
Elliot
Elliot er formet af kontraster. Han er en ørkenrocket popoase, hvor det lindrende følger det udfordrende i en æstetik, der lyder som om han har haft en svensk popengel på den ene skulder og en rebelsk New Yorker undergrund på den anden. Den verden han er vokset op i er bittersød, og den han kommer med er et raffineret destillat af den. Kontraster, der blander sig som en espresso, der bliver hældt over vaniljeis. Elliot udkommer med ny musik i efteråret 2024.
Placeholder image
?>