PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
Bunt.

BUNT. inviterer til vild 360-graders elektronisk oplevelse

Gør dig klar til at opleve 360 graders legesyge og livlige elektroniske produktioner, når tyske BUNT. tager sin ’In The ROUND Tour’ med forbi Pumpehuset den 14. november

Den tyske kunstner, producer, DJ og multiinstrumentalist, BUNT., fortsætter med at udforske og udvide sit kreative univers. Med sit navn, som betyder "farverig" på engelsk, bringer han et væld af farver og nuancer ind i hvert eneste track, han producerer. Hans unikke evne til at kombinere forskellige elementer skaber en sonisk oplevelse, der skiller sig ud i den elektroniske musikverden.

Det forgangne år har været meget transformativt for BUNT. Han har efterladt sit tidligere job for at dedikere sig fuldt ud til musikken og flyttede til USA for at forfølge sin kunstneriske drøm. Trods alle udfordringer har hans vedholdenhed båret frugt. I midten af december 2022 delte han et kort klip af sit gennembrudshit "Clouds", og ved udgivelsen i januar 2023 havde nummeret allerede akkumuleret over 50 millioner TikTok-impressioner. Den virale succes af "Clouds" har for alvor åbnet dørene for BUNT. Allerede nu tegner 2024 til at blive et stort år for den innovative "stutter" pioner, der fortsætter med at fortrylle verden med sine legesyge og livlige elektroniske produktioner. Oplev ham i et in-the-round format i Pumpehuset d. 14. november.

Torsdag
14. nov 2024
dørene åbner
20
Showet starter
21
Pris inkl. gebyr
270 Kr.
?>