PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
ATTILA

Amerikanske Attila tager halsgreb om metalcore-genren, når de indtager Pumpehuset 22. marts med en massiv supportpakke i ryggen.

Attila startede med at lave musik i Atlanta i 2005. Deres mission var simpel: De ville bringe det sjove tilbage på den lokale metalscene og da de først var kommet i gang, så de sig aldrig tilbage. Imod alle odds fik bandet hurtigt national opmærksomhed for deres eksplosive energi og frygtløse attitude. Med hver udgivelse (9 studiealbums til dato), strammede bandet deres greb om halsen på metalcore-konkurrenterne og har vokset sig til at blive et monster inden for nu metal(core).

Mange hypede bands er kommet og gået gennem tiden, men Attila har formået at bevare momentum og er nu i gang med at opbygge deres brand i resten af verden. Man skal ikke lade sig narre af deres festlige stil, ATTILA er et af de mest hårdtarbejdende bands og de er langt fra færdige med deres mission.

Til koncerten i Pumpehuset tager Attila en massiv supportpakke med i form af det danske metalband Ghost Iris, Stain The Canvas, der er et italiensk metacore band og Dropout Kings. Det bliver altså en fuldstændig vanvittig aften med alt godt fra metalcore-land den 22. marts i København.
Onsdag
22. mar 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.40
Pris
255 Kr. + gebyr
?>