PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Wild Beasts
Douglas Dare

Når snakken falder på britiske Wild Beasts’ artpop kommer sammenligninger med prominente navne som Pavement, Sparks og selveste David Bowie ofte i spil.

Den lige dele inderlige og opfindsomme kvartet fra Kendal har efterhånden fire plader på samvittigheden, og fælles for dem alle er, at det ikke er skortet på rosende ord fra anmelderne. Wild Beasts er ikke bange for hele tide at tage deres musik nye steder hen, mens kvaliteten forbliver i den høje ende af spektret.

Én ting er, at bæsterne formår at begå sig på plade, noget andet er, at de også leverer yderst medrivende koncerter. Noget man kunne se, sidst bandet gæstede Danmark på NorthSide Festival 2014, hvor GAFFA's anmelder i sin femstjernede anmeldelse af koncerten blandt andet hæftede sig ved Wild Beasts evner til at levere medrivende og opløftende live-melankoli:
”Stjernestunderne er mange, og det er en fornøjelse at lade sig omsvøbe af bandets bastante og glasklare udtryk. Numrene er kortere end udtrykket lægger op til, og der dvæles ikke ved repetetive passager, så der er ingen fare for kedsomhed eller stilstand her. Tværtimod suges man let ind i bæsternes medrivende malstrøm.”

Der er derfor al mulig grund til at glæde sig til, at Wild Beasts river dig med i deres særegne tag på indie-rocken i Pumpehuset den 18. oktober.
18 Oct 2016
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price incl. fee
210 DKK
Douglas Dare
Placeholder image
?>