pumpehuset presents
WALK OFF THE EARTH

Walk Off The Earth er et utraditionelt, multi-talentfuldt og musikalsk fænomen, der i øjeblikket tager verden med storm. Kvinteten er baseret i Burlington , Ontario (lige uden for Toronto), og deres fantastiske ”fem-mennesker–spiller-på-én-guitar” fortolkning af Gotyes "Somebody That I Used To Know", eksploderede sidste år på Youtube med over 35 millioner visninger på under 2 uger. Videoen er i skrivende stund set over 155 millioner gange!

Den massive fanrespons henledte hurtigt opmærksomheden på resten af deres samling af innovative sange og videoer, som de har lavet de sidste 5 år, og generede en hidtil uset bølge af medieinteresse. Nye fans fra hele verden forelskede sig straks i bandets organiske, uafhængige og originale sangskrivning, cover fortolkningerne og de smukt filmede videoer.

I løbet af de sidste 5 år har bandet opbygget et massivt følge af dedikerede fans fra hele verden gennem deres unikke og hjertelige tilgang til sangskrivningen, video-optagelserne og den konstant åbne interaktion med alle der bliver rørt af deres musik.

Kemien mellem medlemmerne af Walk Off The Earth er ubestridelig. Marshall, Sarah og Giannis individuelle vokaler blander sig problemfrit med Taylors keyboardharmonier, alt imens de melodiske arrangementer holdes sammen af Joels percussion. Deres uafhængige ånd, ustoppelige arbejdsmoral og kreativitet har kastet Walk Off The Earth på nyt og ukendt farvand med kun større og bedre ting i horisonten.
18 Apr 2014
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
165 Kr. + gebyr
?>