PUMPEHUSET og TimeOut Agency Præsenterer
Violet Road

Violet Road gik for et par år siden lige i hjertet på nordmændene med deres blanding af melankolske poptunes og fandenivoldsk feststemning og har de seneste år været et af de mest spillede navne i Norge. Violet Road har også fanget pressens opmærksomhed, hvor de på deres sidste album har fået 10 femstjernede and 2 seksstjernede anmeldelser.

Brødrene Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundbergs hemmelige opskrift er Kåfjord, en hjemegn i det nordlige Norge med en storslået natur, der har givet saft, kraft og inspiration til deres musik.

Deres opvækst har haft ét omdrejningspunkt : Musik!

Stilen blev lagt da deres forældre købte et piano inden de købte sig et hus! I den lille by med 2.000 indbyggere var de kulturelle udfoldelser begrænsede, enten var det musik eller fodbold, så forældrene købte stort ind af blæse- og strengeinstrumenter fra saxofon til harmonika og mandolin etc.

Den fuldstændig gennemsyrede kærlighed til musikken og et altid højt humør live, gør de fire brødre til én stor medrivende bombe, man ikke kan undgå at holde af. Musikken bliver akkompagneret og holdt i skak af forsangeren Kjetil Holmstad-Solberg, der med sine fine tekster og til tider storladende vokallyd binder det hele sammen.

Violet Roads vintershow i Pumpehuset er bandets første koncert som hovednavn i Danmark og der vil være et begrænset antal billetter til salg.
23 Jan 2016
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
100 Kr. + gebyr
?>