pumpehuset presents
USO

Koncerten er desværre aflyst. Billetter refunderes, hvor de er købt.

USO sendte i efteråret sit nye album, "Elektrisk", med gæstevisit af flere af sine gamle homies: L.O.C., KATO, JOHNSON, TUE TRACK m.fl., på gaden.

Siden USO som 15-årig blev nr. fire ved DM i Rap, har han i flere omgange arbejdet sammen med vennerne og høstet masser af offentlig anerkendelse. Blandt andet har han vundet to Zulu Awards to år i træk. Hele to gange "Årets Hit" er det blevet til, først med nummeret “Hey Shorty”, som er lavet i samarbejde med rap kollegaen Johnson og Danmarks største dj, KATO, og anden gang med L.O.C. i nummeret "Momentet".

Med sit nye album i baggagen kommer USO til at spille live for første gang i 5 år: "Jeg har ventet med at gå ud live, indtil jeg havde en lang række gode tracks, så jeg kan levere et ordentlig show. Det sker nu."

Til koncerten i Pumpehuset vil man kunne opleve nye numre fra albummet, de stærkeste numre fra de tidligere plader samt alle de hits, man kender fra radioen og dansegulvet. Alt sammen leveret af USO og hans eget liveband, som er sammensæt specielt til lejligheden.

Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver “Elektrisk”!
3 Apr 2013
Doors open
20.00
Show start
21:00
Price
140 Kr. + gebyr
?>