pumpehuset presents
The Upbeats + TREi

The Upbeats vender tilbage til Pumpehullet og medbringer det tungeste basmusik i 170+ bpm fra den anden side af jordkloden.

Sidste gang den new zealandske producerduo besøgte Danmark, var det sammen med de hollandske drum’n’bass-stjerner Noisia til en kæmpe udsolgt basfest i marts 2013, hvor Pumpehusets bundkasser virkelig blev presset til det yderste.
Siden da har The Upbeats haft stor succes - tidligere på året med udgivelsen af ep’en ”Rituals” og i samarbejdet med den amerikanske super-dj Bassnectar. Nu vender duoen atter tilbage til Europa og denne gang hiver de landsmand og producer/dj TREi med, som over de seneste 7 år har plaget clubs over hele verden med rullende og hårdtslående d’n’b beats.

Både The Upbeats og TREi’s stil trækker tydelige referencer til New Zealands barske, men smukke natur med luftige, mørke synths, knivskarpe breaks og basslines så kraftige, at de fucker med pladetektonikken.
Vi har naturligvis sørget for at både The Upbeats og TREi bliver fløjet nordpå og varmer et eftårskoldt Pumpehus op til kogepunktet med catchy og dansevenlig basmusik.
15 Nov 2014
Doors open
22:00
Show start
22.00
Price
80 Kr. + gebyr
?>