PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
Two Another

Koncerten med Two Another er desværre aflyst. Billetkøbere modtager automatisk refundering fra Ticketmaster. Ved spørgsmål vedrørende refunderingen kontakt venligst Ticketmaster.

Two Another er et internationalt act med stort I. De to medlemmer Angus Campbell og Eliot Porter er opvokset i Sydney, Australien, men nu lokaliseret i henholdsvis Stockholm og Amsterdam.

De er inspireret af kunstnere som Tame Impala og Flight Facilities, og de to har finpudset deres R&B-klingende og hjertefølte pop med vigtige lyriske emner lige fra sexualitet til mental sundhed. Og deres iørefaldende nye single ”One Night” er ingen undtagelse, en laidback bøn til en elsker med en simrende klaverintro og behersket percussion.

Historien om Two Anothers oprindelse, ligger under den australske sol. Angus, der er født i Storbritannien, og Eliot i US, fandt sammen gennem et musikforløb drevet af Bag Raiders på deres skole i Sydney. De bondede hurtigt over deres fælles kærlighed for Ableton, Marvin Gaye og French Touch. Efter tiden på skolen befandt de sig i forskellige byer i Australien, derefter Europa hvor de balancerede skriveture og samarbejdede hver for sig. Det fungere på den måde (hver for sig) i en årrække før de endeligt hookede op i London i 2015 og stiftede Two Another. De deler nu tiden mellem Amsterdam og Stockholm.

Two Anothers musik er en sammensmeltning af alle deres musikalske minder - inspireret af forældrenes kærlighed til Motown, opvokset i indiens gyldne æra og senere opdagede deres egen kærlighed til 90’ernes electronica, dance og hiphop. Det er musik der får dig til at føle - også på dansegulvet.

16 Feb 2021
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
150 Kr. + gebyr
?>