PUMPEHUSET and Live Nation presents
Tricky presents 'Skilled Mechanics'
Simon Dokkedal (DJ)

Den engelske rapper, producer og vokalist Tricky kommer til Danmark med sit og hans mangeårige samarbejdspartnere DJ Milo og Luke Harris’ nye projekt ”Skilled Mechanics”.

Tricky kan lide forandring. Han er konstant i bevægelse, og gearer op, muterer og udvikler sig. Det er det der holder ham aktuel og vital som kunstner. Derfor dannede han Skilled Mechanics, som er et kollaborativt sideprojekt, der giver ham mulighed for at arbejde sammen med mange forskellige artister, mens han samtidig skubber sine egne unikke vokaltalenter helt frem i forreste række. Den mest fremtrædende af disse samarbejdspartnere er DJ Milo, som ikke kun er en af hans ældste venner, men også den første person han nogensinde indspillede med, ikke at forglemme hans introduktion til The Wild Bunch.

En anden vigtig partner på albummet er Luke Harris, Trickys regelmæssige trommeslager, hvis tilstedeværelse nærmest var tilfældig, da han ved en lydprøve overhørte Harris’ vokaltalenter.

På ”Skilled Mechanics” albummet der udkom i januar, bidrager også danske Oh Land, Ivy 艾菲, Ann Dao med flere. Albummet er en erklæring fra et sandt britisk talent, én der aldrig hviler på sine tidligere præstationer, og som altid vil forandre sig og tilpasse sig fremtiden.
17 Apr 2016
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
230 Kr. + gebyr
Simon Dokkedal (DJ)
Placeholder image
?>