pumpehuset presents
Toxic Holocaust + Exhumed
By The Patient


Toxic Holocaust, hjerteband for bandanabærer nr. 1 i metalindustrien Joel Grind, er tilbage i København for første gang i snart 3 år, og hvis du tror at bandet bringer noget banebrydende nyt til den spirende metalscene, tager du fejl. Glem alt om metal efter ’86 og iklæd dig de strammeste jeans eller leggings og  den helt gamle slayer t-shirt, mens du svinger luftguitaren til lyden af knivskarpt thrash med en kant af Discharge punk.

Plakaten prydes desuden af death metal bandet Exhumed,  der gæstede københavnske Killtown Deathfest dette år, men er allerede til forår tilbage i hovedstaden – stadig aktuelle med pladen ”Necrocracy”, som byder på veleksekveret varieret dødsmetal med lyrik i vanlig Exhumed-splatter stil.

Bandet har for vane at medbringe motorsav til deres liveshows, så regn ikke med at komme hjem med alle lemmerne i behold efter denne lektion i gore!

For at få varmet nakkemuskulaturen ordentligt op inden amerikanerne river hovedet af samtlige i crowden, vil de danske dødsmetal drenge i By The Patient spille op til dans. Bandet har senest udgivet EP’en ”Afterbirth”, der også bragte dem på DK touren Headbangers Ball sidste efterår, men er nu igang med en ny plade, som vi forhåbentlig for smagsprøver på til Marts i Pumpehuset.

 
17 Mar 2014
Doors open
19:00
Show start
20:00
Price
140 Kr. + gebyr
By The Patient
Placeholder image
?>