PUMPEHUSET og Proud Pussy Productions Præsenterer
Skyggesiden
Support: Ossi J & Xander +

En af Danmarks mest fremadstormende rapper kickstarter sin efterårstour Pumpehuset til september med stærk support

SkyggeSiden er en fremadstormende rapper og sanger, der i 2021 debuterede som producer på det anmelderroste album, 'Skygge Siden 84'.

Hendes rap-stil er både hård og blid, når hun skifter mellem nutidig trap og 90'er-hiphop samtidig med, at hun blander omkvæd ind, der klinger af en soulet lyd. SkyggeSiden er en artist med en stor attitude og relevant lyrik, og hun er knivskarp live.

SkyggeSiden er snart album aktuel igen med udgivelsen ”Som Du Kender Det” hvorfra singlerne ”KonfliktSkygge” og  ”En Gang” er med til at sætte hende på hiphop-landkortet og sparke hendes nationale tour i gang i Pumpehuset til September.

SkyggeSiden optræder altid med den talentfulde DMC-vinder DJ KCL og sammen tager de samspillet med mellem DJ og rapper til nye højder.

Selvom SkyggeSiden har begejstret en evigt voksende tilhængerskare i flere år, har de sidste sæsoner vitterligt markeret hende som et uundgåeligt hjørneflag i genren.

SkyggeSiden venter ikke på nogen og asfalterer sin egen vej frem.

26 Sep 2024
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price incl. fee
135 Kr.
Support:
Ossi J & Xander
De to unge gutter Xander og Ossi J er dansk raps fremtid. Med begge deres lyriske stile bestående af alt fra ordspil til fede punchlines, er de også et perfekt match på scenen.

Den 16-årige Ossi J har rappet i 5 år, hvor han bl.a. er trådt ind på freestylescenen. Allerede som 15-årig overraskede han til DM i freestylerap, da han fik en stand in plads, men aligevel endte til finaleventet i Amager bio. Han har også optrådt steder som Vega, Stengade og Byhaven. I musikkens verden har Ossi J lavet en del punchline rap, men er senere begyndt at eksperimentere med koncepter og det følsomme i musikken, og han er nu klar til at vise både gamle og fremtiden projekter.

Den unge Xander på 15 har været født ind i hiphop og begyndte allerede at skrive sine første tekster som 8-årig. Han har bl.a. optrådt med Yepha, hvor de har bragt den fedeste energi til publikum. Han har spillet på nogle af de fedeste steder i Danmark som Stengade og Vega, da begge rappere varmede op for Carl Knast og er nu klar til at vise, hvad for nogle projekter han har arbejdet på.
Placeholder image
Placeholder image
?>