pumpehuset presents
Silhouette + The Love Coffin

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

SILHOUETTE
Genren er Dark Rock, hvor elementer fra ikke mindst halvfjerdsernes samt også firsernes hårde rock og okkult/shock rock væves sammen til en personlig lyd og stil. Romantiske og melankolske melodier får kant af det groteske fra rockmusikkens uhyggelige og obskure ansigt. Silhouettes debut Die the Fire, der udgives fredag den 13. november, indeholder seks numre, som udfolder sig som en dynamisk eksplosion af psykedeliske detaljer, lange syrede stykker og et markant sammenspil af lapsteel guitar og hammond rock orgel.
18 Jun 2016
Doors open
14.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>